Sexig...

Sexig...
Åhhh, denna sexiga "miniklänning" vill jag ha! 499 kr, inte så farligt för att känna sig som en riktig läckerbit! Måste nog beställa den, kan vara kul att ha något snygg när jag och gubben blir barnlediga!

Ikväll ska vi gå ut och käka, kommer säkert att bli röksugen när jag dricker vi. Men det är väl smällar man får ta.

Lunch idag: en Delicatobill och en banandammsugare... :-) Snuskigt gott! Men jag blev lite illamående efter ett tag..

Tjingeling! ♥

En till..

En till..
Också denna hamnar i min garderob, söt och kan användas till det mesta! 198 kr

Skjortblus

Skjortblus
Denna blus hamnar också i min garderob till våren, 198 kr! Så söt!

Tunika!

Tunika!
En av mina favoriter till våren, finns i grått, vitt och svart. Men jag satsar på den vita så kan man variera med lite läckra accessoarer. Svart och grått ger liksom inte någon vår känsla.. 198 kr!!!

Gucci messenger bag....

Åhh, vill ha! Denna väska är ju så himla fin... Skulle känna miog så snygg om jag hade den! Endast 410 USD, som hittat..

Igår..

Var på Ikea en sväng igår, och där var det ju så klart lika mycket folk som vanligt. Men - vi var tvungna att köpa en ny datastol då vår förra gått sönder.. :-(

Sedan åkte vi hem till min bror, min svägerska och min supersöta brorsdotter! Vi var där hela kvällen. C skulle på tjejmiddag så gissa vem som fick bära på lilltjejen?! Det var trevligt i alla fall, hur kan det bli annat när man har världens bästa brorsa! :-)


Igår..

Klänning från HM

Klänning från HM
Väntar och längtar efter denna söta klänning från HM Outlet. 149 kr. Ett fynd! Kommer på måndag eller tisdag. Snygg att ha som hon på bilden, till jeans, eller som midsommarklänning! :-)

Highwater!

Highwater!
Jag ska satsa på ett gäng av denna modell till sommaren. Perfekta att att ha på jobbet! Och dessutom så snygga. Jag gillar att denna modell är lite lägre i midjan, man ser faktiskt smalare ut då.

Ballerinasko..

Ballerinasko..
Beställde nyss dessa söta ballerinaskor från Laredoute, 189 kr, barnsligt billigt!

Klänning+väska..

Klänning+väska..
..denna väska som kostar 95.50 kr! En hel outfit för 265 kr! Jag ÄLSKAR rea!

Klänning+väska...

Klänning+väska...
Denna klänning kostar 169.50 kr på Laredote.se och passar alldeles utmärkt ihop med....

Fredagsmys...

Veckans höjdpunkt för mig är fredagen, det är helg, barnen får vara uppe lite längre, vi brukar att något gott sen lägger vi oss på soffan och äter dessert till Let´s Dance... Hur mysigt som helst!

MEN - igår, då köpte min man med sig McDonald´s hem efter jobbet! Och det är ju bara så fel, fel, fel! Fredagsmys är fredagsmys! Då äter man något GOTT!!! Inte någon blaskig gammal hamburgare och blöta snuskiga pommes som har legat i den där bruna påsen alldeles för länge. Coca colan som dessutom ALLTID är avslagen och maten kall. (hur kan den bli något annat i 10 minus grader när barnen dessutom trilskas med att de ABSOLUT skall bära påsarna hem) Nä, fy vad tråkigt. Så det blev inget fredagsmys igår... :-( JAg blev så klart sur och vägrade äta trots att jag var så hungrig så att magen skrek efter mat. För att min man skulle försöka få mig på bättre humör åkte han till Ica och handlade glass. Så när han kom hem gjorde vi varma bananer med sirap och kokos och glass till det! (Jättebra för mig som precis haft magsjuka, men gissa om det var gott?) Sedan när vi ska lägga oss i soffan och titta på Let´s Dance så sätter sig min man framför datorn?! Gissa om jag blev sur igen? Hallå! Han har ju missuppfattat det där med fredagsmys helt totalt! Nästa fredag ska han i alla fall ut med jobbet så då ska jag och barnen mysa själva! Och då ska det bli mysa av, så det så!

Köpte förresten ett par supersnygga svart Replay jeans till min man igår på JC, 399 kr betalde jag för dom så det var ju ett riktigt fynd! :-) Han ska få dom när han fyller år, 22 feb. Han vill absolut inte ha kläder. Men det struntar jag faktiskt i! Han håller på att förfalla och börjar se ut som en gammal gubbe. Han skiter i vad han har på sig. Och det måste det bli ändring på nu. Annars måste jag byta accessoar!

32134-17

32134-17Åh, så skönt att äntligen vara på fötterna igen! :-)
Jag tycker att det är så snygg med diadem! MEN - jag få sån sabla huvudvärk om jag använder det en hel dag... Någon som har något tips? Det är ju verkligen så snyggt, men å andra sidan "skall man vara fin får man lida pin" Är det inte så? ;-)

Sjuk..

Åhhhh, jag är sjuk.... Maginfluensa. Känns som om jag är döende. :-(

Fy, vad det är synd om mig. Det enda positiva med detta är:

1. Jag är inte ett dugg röksugen..
2. Jag kanske går ner 1-2 kg..

Nä, nu måste jag kurera mig.

Slingback...

Slingback...
Jag vill INTE ha den själv..... Men visst är den supercool? :-)

Klänning från Bonaparte

Klänning från Bonaparte
Den här klänningen skulle jag helt klart kunna tänka mig om jag skulle på någon trevlig tillställning i sommar. Jag ÄLSKAR ju grönt! Kanske på midsommar? Hmm, måste komma på något bra tillfälle att använda denna fina klänning, annars blir den ju bara hängande i garderoden.. (Som min underbara Filippa K klänning i puderrosa med silver pärlor... Helt oanvänd men sååååååå underbar!)

När vi flyttar så har min man lovat mig att han skall bygga en superstor garderob till mig! ♥ *Längtar* En sån där stor som man kan gå in i som har massor av speglar och olika ljusstyrkor.. Gissa om jag blir världens lyckligaste då? :-)

Fast det är jag ju redan eftersom jag har en sån underbar familj! ♥

Billigt, billigt, billigt...

Jag älskar att shoppa billigt, att göra fynd, leta efter REA-kläder! JAg tröttnar ganska snabbt på mina kläder.. :-( Vill ha nytt hela tiden. Varför köpa en svindyr tröja för 1500 kr som man ändå tröttnar på efter några gångers användande? Oftast kan man hitta en exakt lika dan tröja i någon av de billigare butikskedjorna.

Billigt är bäst!

I♥SHOPPING!

Snygg!

Snygg!
Denna klänning är en av mina favoriter! :-) Måste beställa! Känns lite snopet nu när det kommit snö helt plötsligt.. Jag är helt inne på vårkläder nu, kanske måste tänka om..

Linne

Linne
Snyggt linne att ha till jeans, kan även användas som strandklänning. Denna hamnar garanterat på min måste-ha-lista. Under 200 kr, alltså ett riktigt fynd! :-)

Mysklänning...

Mysklänning...
Den här mysklänningen bara måste jag ha! Den den ser verkligen så soft ut.....

Maje väska...

Maje väska...
Den här väska har jag beställt från Laredoute! Den är så fin! :-)

Gucci Positano....



Hur snygg är inte denna väska? Vill ha, vill ha, vill ha...  Kostar bara 1350 USD..... Kommer aldrig ha råd, eller rättare sagt  ALDRIG lägga så mycket pengar på en väska... Kanske kan hitta någon billig kopia... Fast dom brukar ju vara så fula....

Läcker!

Läcker!
Läcker skönhet till billig peng. Kan absolut tänka mig en sådan till våren...

Gillar denna....

Gillar denna....
Tycker att denna väska är helt ok. Under 500 kr hos Chique.se

Måste ha..

Måste ha..
Jag bara måste ha denna ursöta vårsko!! Skall inhandla ögonaböj på fredag när lönen kommer! ♥

Jag är så stolt över mig själv...

32134-7
RÖKFRI I 15 DAGAR! Jag är ju bara så bra! :-)

Skjortklänning

Skjortklänning
Jag bara måste ha denna klänning, den är så klassisk och funkar till precis allt! Jobbet, utekväll - när du vill! Man piffar bara till den med lite läckra accessoarer! :-).... ♥I LOVE IT♥

Valentino

Valentino
Dessa supersnygga båga ligger på min morsdags önskelista... Det gäller alltså att vara en alldeles, alldeles underbar mamma och fru den närmsta tiden....

Måndag

Fy, vilken tråkig måndag...
Grått ute, blåst och regn... Jag längtar efter snö nu. Fast den får skynda sig att komma för jag vill inte ha snö april-maj..

Jag har varit rökfri i 1 vecka! Nästa i alla fall, vi var ju på fest i lördags och efter alldeles för många drinkar så rökte jag faktiskt... Men jag var inte ett dugg sugen på söndagen.

Jag är förvånad över hur bra det går. Det måste vara plåsternas förtjänst. I lördags tog jag på mig plåstret ganska sent och då kände jag mig sur och irriterad på förmiddagen.

Jag ska fixa detta, så är det bara! Jag ska minsann visa alla som tror att jag inte klara av det! Så det så!

Nyårslöften...

Mina nyårslöften:

1. Sluta röka

2. Äta nyttigt

3. Börja träna

4. Umgås mer med familjen

Jag började inte med detta på nyårsdagen utan i måndags den 8/1, funkar ju inte att äta nyttigt när man har semester.. :-)

Men idag är det fredag, jag är inne på min 5:e dag och än så länge har jag klarat det!

Fan, vad jag är bra!