Äntligen fredag..

Maginfluensan gick snabbt över, skönt..

Sitter här och lyssnar på Madonnas nya låt, Hang up, den är verkligen så grym! :-)

Har lämnat dom stora grabbarna på fritids idag. Dom vill inte vara hemma och mysa. Så jag har inte gjort så mycket faktiskt, lämnat in min telefon på lagning. Så irriterande - Jag bad killen i butiken att kopiera över alla mina nummer till SIM-kortet, tror ni att han gjort det? Nope! Så nu har jag INGA nummer längre.. Skitirriterande.

Jag fick ialla fall SEX igår! :-) Det var ju på tiden! Hittade inga sexiga trosor i gareroben.. Men det gick bra ändå :-) Jag förförde honom naken och satte på mig mormorstrosorna efteråt.. :-) Dags att inhandla lite tjusiga underkläder tror jag.

Skulle behöva städa lite här hemma, men vem pallar? Så fort jag städat ett rum så kryper den där busiga bebisen dit och röjjer. Det går aldrig att ha fint hemma. Och det går aldrig att vara fin och känna sig fräsch. Den där bebisen torkar av sitt snor på mig hela tiden, eller så spyr han på mig! Fast jag börjar bli van nu...

Äntligen fredag! Då kan man dricka vin och röka en ciggarett! Mysa med barnen, och när dom har lagt sig mysa med mannen! :-)

Höstlov

Som om det inte redan är trångt i vår säng, min man, Alvin (8-månader) och jag, så kom också Andreas in vid 4-tiden imorse. Och jag hade ju självklart inte hjärta att säga att han skulle gå tillbaka till sin säng.  Så det var lite trångt i natt.
Och att Andreas kom in berodde ju såklart på att han kissat i sängen, täcke, kuddar allt.

Upp vid ca 7-tiden och tvätta och fundera på vad vi ska göra för kul idag, barnen är lediga för att det är höstlov. Och jag har tagit semester för att vi ska göra massa mysiga saker. Ca 20 min senare kommer Andreas upprusande och störtar in på toaletten och kräks!
Han har maginfluensa. Ok, jag skickar iväg stckars storebror, Alexander till affären för att köpa coca cola och sen får han gå till fritids. Ett barn kan väl åtminstone få bli aktiverat.

Själv så får jag spendera min dag med att torka spyor och tvätta.

Hoppas, hoppas att jag och mannen är pigga ikväll så man kanske kan ha lite sex, inget avancerat, bara en snabbis.Det var ju ett tag sen sist.. Men hur lätt är det när man alltid har en bebis i sängen och alltid är trött...

Men ikväll ska jag vara pigg och sexig, ska rota i garderoben om jag hittar några andra trosor än mormorstrosor att sätta på mig. Fast hur sexig känner man sig efter 3 barn? Kroppen känns ju som 100 år, minst...